I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk
I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk

Agrarische sector - Voedselveiligheid

Integraal life cycle management voor vee

I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk

Sweat Dresses Belted Women Nly Cream Clothing Dress Trend BsCtdoQhrx
I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk

Administratieve vereenvoudiging voor de veehouderij

Ld Lage Womens Sneakers Nike Dames Runner Low Groen 0wkOP8nX

Veehouders kreunen onder een overload aan administratieve verplichtingen. Niet alleen moeten ze op elk moment precies weten waar elk dier zich bevindt, ze moeten ook op elk moment het juiste vaccinatiecertificaat of slachtattest tevoorschijn kunnen toveren.


Als ieder dier dan toch al een persoonlijk identificatienummer heeft, waarom koppelen we daar dan niet alle documenten aan waar het van geboorte tot slachting mee te maken krijgt?

I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk

Spartoo Levering Mjus Gratis Bij SchoenenTassen nl TFl1JcK

Situatie

Het probleem

Heetschoenen Rennerschoenen nl Op Reveal Uitverkoop Grote Jordan pGzLUqSMV


'Tracking and tracing' in de veehouderij is standaard. Hierdoor is het mogelijk om een product doorheen het hele productieproces en de distributieketen te volgen. En dat in beide richtingen: van producent naar eindgebruiker en omgekeerd.


Daarnaast is de veehouder verplicht om gedurende de levenscyclus van ieder dier tal van documenten aan te maken en te archiveren. Of om dat te laten doen. Denk aan een geboortecertificaar of een vaccinatieattest dat wordt afgeleverd door een veearts bijvoorbeeld. Of een slachtattest van het slachthuis. 


be Sneakers Lage Schoenen Moerenhout Online Prijs KopenBeslist bf76yYg

Zou het dan niet handig zijn dat al die documenten automatisch worden opgeslagen in hét unieke dossier van dat specifieke dier?En dat het mogelijk zou zijn om van daaruit automatisch rapporten of andere documenten te genereren en ter beschikking te stellen van de instanties die daarom vragen. Of om ze daar automatisch op het juiste moment af te leveren.

De oplossingBoy Breasted Double Sissy Jurk Blazer ZwartWehkamp 0X8OPkwn


Quodoc biedt veehouders de mogelijkheid om per dier een uniek digitaal dossier aan te maken en daarin de volledige levenscyclus van dat dier te documenteren.


Wat Quodoc daarbij uniek maakt is zijn ingebouwde intelligentielaagNike Air Nike Aktiesport Max Air Dames Max m0wNn8. De toepassingsmogelijkheden daarvan zijn onbeperkt. Om maar enkele voorbeelden te geven:


  • automatisch analyseren en opslaan van documenten in het juiste dossier (geboortecertificaat, vaccinatie-attesten enz.)
  • automatische samenstelling van verplicht aan te leveren documenten
  • automatisch dispatchen van documenten naar controle-instanties
  • het opvragen, verzamelen en ter beschikking stellen van alle attesten van een bepaald type die werden aangemaakt gedurende een bepaalde periode


Voor iedere gewenste toepassing op of behandeling van documenten kunnen de noodzakelijke automatiseringen in Quodoc op maat geschreven worden.

I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk
I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk

Resultaat: automatisatie en tijdwinst

Resultaat


Veehouders krijgen dankzij Quodoc niet alleen een perfect overzicht op alle documenten die betrekking hebben op hun hele veestapel, ze hebben er bovendien altijd en overal toegang toe. Daardoor kunnen ze bij een controle op het bedrijf probleemloos alle nodige documenten onmiddellijk voorleggen.


Daarenboven zorgt Quodoc ervoor dat verplichte attesten en certificaten automatisch en tijdig naar de juiste controlerende instanties worden gestuurd. 


Tenslotte biedt Quodoc derde partijen als veeartsen of -keurders de mogelijkheid om attesten of andere documenten automatisch op te slaan op de juiste plaats in het digitaal archief van de veehouder.

I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk
I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk
T Purse Shirt Black Men Balmain Pierre PricePolo hdtrsQC

Hebt u ook veel te veel documenten te beheren? Contacteer ons dan voor een verhelderend gesprek over de automatisering van uw administratie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

I GreyCanada Sweat Set Adidas Dress NwOX8n0Pk