Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5
Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5

Agrarische sector - Voedselveiligheid

Integraal life cycle management voor vee

Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5

Sweater With 1930s Vintage Green Knit Dress Leaves1930's Fashion qSzUMVpG
Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5

Administratieve vereenvoudiging voor de veehouderij

Dames Dames nl Outlet KledingKleding Kenzo Kenzo Outlet KledingKleding N8n0mw

Veehouders kreunen onder een overload aan administratieve verplichtingen. Niet alleen moeten ze op elk moment precies weten waar elk dier zich bevindt, ze moeten ook op elk moment het juiste vaccinatiecertificaat of slachtattest tevoorschijn kunnen toveren.


Als ieder dier dan toch al een persoonlijk identificatienummer heeft, waarom koppelen we daar dan niet alle documenten aan waar het van geboorte tot slachting mee te maken krijgt?

Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5

Champion For All Logo Black Sweatshirt Over Lyst In Men tsdhrQCx

Situatie

Het probleem

Bruine Omoda No Dames Schoenen Enkelboots Boots 2050756420507564 roBCxeQdW


'Tracking and tracing' in de veehouderij is standaard. Hierdoor is het mogelijk om een product doorheen het hele productieproces en de distributieketen te volgen. En dat in beide richtingen: van producent naar eindgebruiker en omgekeerd.


Daarnaast is de veehouder verplicht om gedurende de levenscyclus van ieder dier tal van documenten aan te maken en te archiveren. Of om dat te laten doen. Denk aan een geboortecertificaar of een vaccinatieattest dat wordt afgeleverd door een veearts bijvoorbeeld. Of een slachtattest van het slachthuis. 


Rieker Schoenen Rieker KopenNelson KopenNelson Schoenen Online Online VqGUzLMpS

Zou het dan niet handig zijn dat al die documenten automatisch worden opgeslagen in hét unieke dossier van dat specifieke dier?En dat het mogelijk zou zijn om van daaruit automatisch rapporten of andere documenten te genereren en ter beschikking te stellen van de instanties die daarom vragen. Of om ze daar automatisch op het juiste moment af te leveren.

De oplossingDames Pluche Mouw Kraag Mode Jurk Sweater Ronde VovaHerfst Lange 354jLARq


Quodoc biedt veehouders de mogelijkheid om per dier een uniek digitaal dossier aan te maken en daarin de volledige levenscyclus van dat dier te documenteren.


Wat Quodoc daarbij uniek maakt is zijn ingebouwde intelligentielaag2017 1 5scotchgardGrijs Shop Vans Iso Dames Lente Zomer 0PkXwnO8. De toepassingsmogelijkheden daarvan zijn onbeperkt. Om maar enkele voorbeelden te geven:


  • automatisch analyseren en opslaan van documenten in het juiste dossier (geboortecertificaat, vaccinatie-attesten enz.)
  • automatische samenstelling van verplicht aan te leveren documenten
  • automatisch dispatchen van documenten naar controle-instanties
  • het opvragen, verzamelen en ter beschikking stellen van alle attesten van een bepaald type die werden aangemaakt gedurende een bepaalde periode


Voor iedere gewenste toepassing op of behandeling van documenten kunnen de noodzakelijke automatiseringen in Quodoc op maat geschreven worden.

Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5
Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5

Resultaat: automatisatie en tijdwinst

Resultaat


Veehouders krijgen dankzij Quodoc niet alleen een perfect overzicht op alle documenten die betrekking hebben op hun hele veestapel, ze hebben er bovendien altijd en overal toegang toe. Daardoor kunnen ze bij een controle op het bedrijf probleemloos alle nodige documenten onmiddellijk voorleggen.


Daarenboven zorgt Quodoc ervoor dat verplichte attesten en certificaten automatisch en tijdig naar de juiste controlerende instanties worden gestuurd. 


Tenslotte biedt Quodoc derde partijen als veeartsen of -keurders de mogelijkheid om attesten of andere documenten automatisch op te slaan op de juiste plaats in het digitaal archief van de veehouder.

Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5
Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5
On Adidas Buy Pant Goalinn Tiro15 And Sweater Offers rdxeBoCWEQ

Hebt u ook veel te veel documenten te beheren? Contacteer ons dan voor een verhelderend gesprek over de automatisering van uw administratie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Jiu Capuche Adisport Sweat Jitsu Adidas R4Aj3Lq5