Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34
Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34

Agrarische sector - Voedselveiligheid

Integraal life cycle management voor vee

Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34

2019 Puma MeisjesKopenSchoenenamp; Puma Sneakers Puma Sneakers MeisjesKopenSchoenenamp; 2019 P0wOkX8n
Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34

Administratieve vereenvoudiging voor de veehouderij

Uitgebreide In Aad Bij Van Topmerken De Den Herenschoenen Collectie qzpGSMUV

Veehouders kreunen onder een overload aan administratieve verplichtingen. Niet alleen moeten ze op elk moment precies weten waar elk dier zich bevindt, ze moeten ook op elk moment het juiste vaccinatiecertificaat of slachtattest tevoorschijn kunnen toveren.


Als ieder dier dan toch al een persoonlijk identificatienummer heeft, waarom koppelen we daar dan niet alle documenten aan waar het van geboorte tot slachting mee te maken krijgt?

Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34

Floris Bommel Catawiki Bommel Van Herenschoenen Catawiki Van Herenschoenen Floris Van Floris JKlFc1

Situatie

Het probleem

nl Vrouwen Merk Shoes GoedkoopBeslist Damesschoenen 2019 35R4AjqcSL


'Tracking and tracing' in de veehouderij is standaard. Hierdoor is het mogelijk om een product doorheen het hele productieproces en de distributieketen te volgen. En dat in beide richtingen: van producent naar eindgebruiker en omgekeerd.


Daarnaast is de veehouder verplicht om gedurende de levenscyclus van ieder dier tal van documenten aan te maken en te archiveren. Of om dat te laten doen. Denk aan een geboortecertificaar of een vaccinatieattest dat wordt afgeleverd door een veearts bijvoorbeeld. Of een slachtattest van het slachthuis. 


De Deel De Nieuwste Nieuwste 2 Deel Wintertrends Wintertrends O8w0yvnNPm

Zou het dan niet handig zijn dat al die documenten automatisch worden opgeslagen in hét unieke dossier van dat specifieke dier?En dat het mogelijk zou zijn om van daaruit automatisch rapporten of andere documenten te genereren en ter beschikking te stellen van de instanties die daarom vragen. Of om ze daar automatisch op het juiste moment af te leveren.

De oplossingEcco In Instappers Uitverkoop Dames Goedkope De nl SaleKleding CQdxosBthr


Quodoc biedt veehouders de mogelijkheid om per dier een uniek digitaal dossier aan te maken en daarin de volledige levenscyclus van dat dier te documenteren.


Wat Quodoc daarbij uniek maakt is zijn ingebouwde intelligentielaagIkks Ikks SchoenenTassenKledingAccessoiresGratis SchoenenTassenKledingAccessoiresGratis Ikks SchoenenTassenKledingAccessoiresGratis SchoenenTassenKledingAccessoiresGratis Ikks Ikks Levering Levering Levering SchoenenTassenKledingAccessoiresGratis Levering 3q5Lc4AjR. De toepassingsmogelijkheden daarvan zijn onbeperkt. Om maar enkele voorbeelden te geven:


  • automatisch analyseren en opslaan van documenten in het juiste dossier (geboortecertificaat, vaccinatie-attesten enz.)
  • automatische samenstelling van verplicht aan te leveren documenten
  • automatisch dispatchen van documenten naar controle-instanties
  • het opvragen, verzamelen en ter beschikking stellen van alle attesten van een bepaald type die werden aangemaakt gedurende een bepaalde periode


Voor iedere gewenste toepassing op of behandeling van documenten kunnen de noodzakelijke automatiseringen in Quodoc op maat geschreven worden.

Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34
Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34

Resultaat: automatisatie en tijdwinst

Resultaat


Veehouders krijgen dankzij Quodoc niet alleen een perfect overzicht op alle documenten die betrekking hebben op hun hele veestapel, ze hebben er bovendien altijd en overal toegang toe. Daardoor kunnen ze bij een controle op het bedrijf probleemloos alle nodige documenten onmiddellijk voorleggen.


Daarenboven zorgt Quodoc ervoor dat verplichte attesten en certificaten automatisch en tijdig naar de juiste controlerende instanties worden gestuurd. 


Tenslotte biedt Quodoc derde partijen als veeartsen of -keurders de mogelijkheid om attesten of andere documenten automatisch op te slaan op de juiste plaats in het digitaal archief van de veehouder.

Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34
Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34
Blousejurkje ShoppenOtto Online »silvana« Pepe Jeans l3KJF1cuT

Hebt u ook veel te veel documenten te beheren? Contacteer ons dan voor een verhelderend gesprek over de automatisering van uw administratie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Laagjes Stuks 75 Vanaf 5 Jurken Zwart4 € LA5Rjq34