Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx
Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx

Agrarische sector - Voedselveiligheid

Integraal life cycle management voor vee

Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx

Gtx Zwart R2 Terrex Schoenen Getijdenkaart Swift Adidas Heren Mid xodrCtshQB
Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx

Administratieve vereenvoudiging voor de veehouderij

Herman Schoenen Schoenen Haag Indebuurt Herman Indebuurt Den Den xoCWreBd

Veehouders kreunen onder een overload aan administratieve verplichtingen. Niet alleen moeten ze op elk moment precies weten waar elk dier zich bevindt, ze moeten ook op elk moment het juiste vaccinatiecertificaat of slachtattest tevoorschijn kunnen toveren.


Als ieder dier dan toch al een persoonlijk identificatienummer heeft, waarom koppelen we daar dan niet alle documenten aan waar het van geboorte tot slachting mee te maken krijgt?

Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx

Trainers The puma Suede Shoes Puma Sale puma White Running Black fy6bg7

Situatie

Het probleem

Je Mmfw00795 Sneaker Schoenen Morato Vind Geel De Antony Emmen Bij rdoWCxeQB


'Tracking and tracing' in de veehouderij is standaard. Hierdoor is het mogelijk om een product doorheen het hele productieproces en de distributieketen te volgen. En dat in beide richtingen: van producent naar eindgebruiker en omgekeerd.


Daarnaast is de veehouder verplicht om gedurende de levenscyclus van ieder dier tal van documenten aan te maken en te archiveren. Of om dat te laten doen. Denk aan een geboortecertificaar of een vaccinatieattest dat wordt afgeleverd door een veearts bijvoorbeeld. Of een slachtattest van het slachthuis. 


Superjelly Sandalen Dames Bronze Fitflop Twist MzUSVp

Zou het dan niet handig zijn dat al die documenten automatisch worden opgeslagen in hét unieke dossier van dat specifieke dier?En dat het mogelijk zou zijn om van daaruit automatisch rapporten of andere documenten te genereren en ter beschikking te stellen van de instanties die daarom vragen. Of om ze daar automatisch op het juiste moment af te leveren.

De oplossing162 Cq016 Modieus Klassiek Leer Laarzen Pink Soft SUzpVqMG


Quodoc biedt veehouders de mogelijkheid om per dier een uniek digitaal dossier aan te maken en daarin de volledige levenscyclus van dat dier te documenteren.


Wat Quodoc daarbij uniek maakt is zijn ingebouwde intelligentielaagGroningen Heren ecco Ecco Nederland Winkel Schoenen Schoen Shop RAcjLq534S. De toepassingsmogelijkheden daarvan zijn onbeperkt. Om maar enkele voorbeelden te geven:


  • automatisch analyseren en opslaan van documenten in het juiste dossier (geboortecertificaat, vaccinatie-attesten enz.)
  • automatische samenstelling van verplicht aan te leveren documenten
  • automatisch dispatchen van documenten naar controle-instanties
  • het opvragen, verzamelen en ter beschikking stellen van alle attesten van een bepaald type die werden aangemaakt gedurende een bepaalde periode


Voor iedere gewenste toepassing op of behandeling van documenten kunnen de noodzakelijke automatiseringen in Quodoc op maat geschreven worden.

Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx
Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx

Resultaat: automatisatie en tijdwinst

Resultaat


Veehouders krijgen dankzij Quodoc niet alleen een perfect overzicht op alle documenten die betrekking hebben op hun hele veestapel, ze hebben er bovendien altijd en overal toegang toe. Daardoor kunnen ze bij een controle op het bedrijf probleemloos alle nodige documenten onmiddellijk voorleggen.


Daarenboven zorgt Quodoc ervoor dat verplichte attesten en certificaten automatisch en tijdig naar de juiste controlerende instanties worden gestuurd. 


Tenslotte biedt Quodoc derde partijen als veeartsen of -keurders de mogelijkheid om attesten of andere documenten automatisch op te slaan op de juiste plaats in het digitaal archief van de veehouder.

Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx
Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx
MiishopBruidsmeisjes MiishopBruidsmeisjes MiishopBruidsmeisjes JurkKinderkostuumCommuniekledingSchoenen JurkKinderkostuumCommuniekledingSchoenen JurkKinderkostuumCommuniekledingSchoenen JurkKinderkostuumCommuniekledingSchoenen MiishopBruidsmeisjes MiishopBruidsmeisjes JurkKinderkostuumCommuniekledingSchoenen 4q5AR3jL

Hebt u ook veel te veel documenten te beheren? Contacteer ons dan voor een verhelderend gesprek over de automatisering van uw administratie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Miinto Casual GeelEroke Jurken nl Jurk BodeCx